L'Associació Anita organitza a la Sala Bikini un concert benèfic contra el càncer


  • Comparteix:

Detall del cartell del concert / Foto: Anita

Detall del cartell del concert / Foto: Anita

L'Associació Anita organitza un concert benèfic a la Sala Bikini de Barcelona amb el grup Los Brazos per recaptar fons contra el tumor de cèl·lules germinals, també conegut com càncer del desenvolupament infantil. Aquesta malaltia va cobrar-se la vida l'any passat de la valldoreixenca Anita Sanchiz, de quatre anys. Les entrades per a l'actuació, que tindrà lloc avui a les nou del vespre, costen 16,5 euros i es poden aconseguir a la plataforma Ticketmaster.

La recaptació del concert es destinarà a la Fundació d'Investigació de l'Hospital de Sant Joan de Déu i a l'Amatruda Lab UTSouthwestern Medical Center de Dallas, als Estats Units. Els dos centres mèdics estan treballant en un projecte científic de cinc anys per desenvolupar noves línies d'investigació per trobar tractaments menys agressius i més efectius per als infants que pateixen càncer.

El concert anirà a càrrec de Los Brazos, un trio basc de 'rock'n'roll' que està presentant el seu tercer àlbum, 'Gas'. De fet, aquesta banda dedica el seu senzill 'Magic' a l'Associació Anita.

Les persones que no hi puguin assistir, poden fer una donació a través del web de l'entitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.