Carmen Pendones segueix superant proves a 'La Voz Kids'


  • Comparteix:

La santcugatenca Carmen Pendones continua concursant en el programa televisiu 'La Voz Kids' després de superar les dues proves a les quals ha estat sotmesa. La jove, de 14 anys, ha passat aquest dijous pels estudis de Cugat.cat per explicar el moment que està vivint. L'any passat va guanyar la segona edició del concurs de Cugat.cat 'Petits talents' del festival Petits Camaleons,

La jove va començar a cantar quan només tenia sis anys i va actuar a la gala dels Premis Esport en Marxa 2014.

Actualment, Pendones participa al programa televisiu 'La Voz Kids'. Després de deixar el jurat sorprès amb la seva actuació a les audicions a cegues, la santcugatenca ha superat amb èxit les 'batalles' en les quals ha participat. Tot plegat, com explica la jove cantant, és un somni fet realitat que no s'esperava viure.

Carmen Pendones

Estava molt nerviosa i pensava que no passaria res, perquè a mi no m'ha passat res tan gran com estar a la televisió.


Arran del seu pas pel programa, Pendones ha augmentat la seva presència a les xarxes socials amb un canal de YouTube propi i prop de 6.000 seguidors a Facebook. Recentment, ha enregistrat un tema als estudis Panorama sota la producció de Carles Puntí i acompanyada pels músics santcugatencs Frank Montasell i Lucas Peire. Pendones afirma que els seus somnis de futur passen per enregistrar un disc.

Carmen ha visitat els estudis de Cugat.cat per participar de la secció 'El Núvol' del magazín 'Sant Cugat a Fons'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.