'Piaf! The Show' transporta el públic santcugatenc a la bohèmia parisenca


  • Comparteix:

Un moment de l'especacle

Un moment de l'especacle

L'espectacle 'Piaf! The Show' ha transportat aquest dissabte el públic del Teatre-Auditori als carrers de París a través de les cançons d'Edith Piaf. La cantant Anne Carrere ha interpretat, durant més de dues hores, alguns dels temes més emblemàtics de la gran dama de la cançó francesa en aquest espectacle commemoratiu dels 100 anys del naixement de Piaf. La bohèmia i el romanticisme de les cançons han convençut el públic que ha gaudit de la nova Sala Cabaret del Teatre-Auditori.



'Tot el que he fet a la vida ha estat desobeir', afirmava Edith Piaf. Aquest octubre ha fet 100 anys del naixement d'una de les grans veus de la cançó francesa i Sant Cugat s'ha sumat a les celebracions de l'efemèride amb la programació de l'espectacle 'Piaf! The Show'.

El muntatge ofereix un recorregut per la vida i la carrera de Piaf dibuixat a través de les cançons de la cantant. Una tria que mostra una Edith Piaf plena d'amor i enamorada de la vida, com explica la cantant Anne Carrere.

Anne Carrere

A l'espectacle veiem una Edith Piaf plena d'amor, que estima la vida, que estima l'escenari i que no se'n penedeix de res. L'espectacle es dividieix en dues parts.


L'espectacle es divideix en dues parts: una primera que mostra la vida d'Edith Piaf abans de ser coneguda, quan cantava al carrer; i la segona, després de ser mundialment reconeguda.

Anne Carrere ha estat l'encarregada d'interpretar els temes de la cantant francesa ja que, com ella mateixa afirma, és impossible imitar Edith Piaf.

Anne Carrere

Quan interpreto les cançons d'Edith Piaf no sóc ella, sóc jo. Busco i em recolzo en el text, en les meves emocions, la meva personalitat, els meus amors i les meves pors per interpretar les seves cançons. Però no sóc Edith Piaf.


Imatges inèdites de la cantant i antigues fotos de París han acabat d'arrodonir l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.