'Los unos por los otros' i 'Sueños de psiquiátrico' arriben en petit format al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Dani Pérez es va donar a conèixer al 'Club de la Comedia'

Dani Pérez es va donar a conèixer al 'Club de la Comedia'

Els espectacles de petit format tornen aquest cap de setmana al Teatre Auditori dins l'espai de la sala escenari. Aquesta nit, l'actor i director Dani Pérez serà l'encarregat de representar l'obra 'Los unos por los otros', mentre que demà, dissabte, la companyia Titzina Teatro interpretarà el muntatge 'Sueños de Psiquiátrico'.

Com cada temporada, el Teatre Auditori ha programat un parell d'espectacles de petit format que es representen dins l'espai més intimista de la sala escenari. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, s'ha mostrat convençuda que tots dos espectacles, concentrats en el mateix cap de setmana, tindran una bona rebuda del públic santcugatenc ja que són muntatges de qualitat.

Àngels Solé

El públic podrà absorbir aquesta oferta de petit format. A Dani Pérez ja el coneixem i estem segurs que no defraudarà ningú.


La primera proposta, 'Los unos por los otros' és un monòleg de l'actor i director Dani Pérez, que després del seu pas per la Fira de Tàrrega i pel Club de la Comèdia, ara arriba amb un nou espectacle teatral on combina les seves facetes de showman, mim i clown.

En aquesta ocasió, el muntatge plasma, amb grans dosis d'humor i ironia, la seva percepció de la realitat quotidiana. Temes com la religió, la societat de consum o el món de la parella s'entrellacen en aquest espectacle que té l'objectiu de fer passar una bona estona però també de fer reflexionar.

El segon espectacle es titula 'Folie à Deux. Sueños de psiquiátrico', i és una producció de la companyia Titzina Teatro. L'obra ve avalada per diversos premis com el de Millor Obra de la XVII Feria de Teatro d'Aragó o el Premi al millor espectacle de la Fira de Tàrrega de l'any passat, entre d'altres.

Amb 3 actors dalt de l'escenari, l'obra parla del tema de la follia a partir de textos psiquiàtrics i d'entrevistes realitzades a metges, familiars i pacients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.