Valldoreix presenta les bases pel concurs de cartells de Festa Major


  • Comparteix:

Cartell guanyador de l'anterior edició de la Festa Major de Valldoreix

Cartell guanyador de l'anterior edició de la Festa Major de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha aprovat les bases pel concurs de cartells de Festa Major, que atorgarà premis de 600 i 300 euros en les categories d'adults i juvenil. De cara a l'any vinent, el govern estudiarà la possibilitat de donar un premi per a l'apartat juvenil en comptes d'estendre un xec.

El 18 de juny finalitza el termini de presentació de treballs pel concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix. Com cada any, el concurs preveu categories per a majors i menors de 18 anys que hauran de presentar propostes inèdites i amb motius relacionats amb Valldoreix.

Una de les novetats és que el jurat comptarà amb la presència de dissenyadors, com Dani Pagans i Sònia Clemente, a banda dels artistes Fèlix Mestres i Gemma Navarro. El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, presidirà el jurat que atorgarà premis de 600 euros pels adults i 300 pels joves. No obstant, de cara a l'any vinent, el govern ha pres nota del suggeriment de CiU de donar premis amb espècies pels concursants joves. Escoltem Susanna Pellicer, vocal de CiU, i Josep Casadellà:

Susanna Pellicer/Josep Casadellà

Donar premis en metàl.lic als joves no és una pràctica freqüent/És possible que tingui raó i en prenc nota


Els treballs es podran entregar fins el 18 de juny al Casal de Cultura d'onze del matí a una del migdia. El cartell guanyador de la categoria adulta sortirà publicat a la portada del programa d'actes de la festa, mentre que el cartell infantil sortirà a la contraportada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.