Contes i espectacles protagonitzen les activitats d'aquest mes a les biblioteques


  • Comparteix:

La Biblioteca Miquel Batllori acollirà algunes activitats / Foto: Localpres

La Biblioteca Miquel Batllori acollirà algunes activitats / Foto: Localpres

Espectacles i contes ocuparan bona part de la programació de les biblioteques de Sant Cugat aquest octubre. Hi ha opcions tant per als més petits com per a adults i aniran acompanyades d'una exposició d'homenatge a Montserrat Abelló, que ja s'ha inaugurat, i un debat sobre què és un 'living lab' com el que s'ha estrenat a la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres.

L'exposició sobre Montserrat Abelló es podrà visitar fins al 7 de novembre. Produïda per l'Atelier de Gravure Croix Baragnon de Tolosa de Llenguadoc, porta el títol 'Un encontre transpirinenc: poesia i gravat. Homenatge a Montserrat Abelló'. Es pot visitar a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

L'espectacle familiar 'El joc dels mots', amb Elisenda Rué, es representarà en dues de les biblioteques de la ciutat, la Marta Pessarrodona de Mira-sol i la Miquel Batllori de Volpelleres. Serà el dimecres 21, a les sis de la tarda, i el dissabte 24, a les dotze del migdia.

La programació infantil la tancaran dues sessions de contes. El dimarts 27, a les sis de la tarda, es farà 'Hora del conte: Contes per plorar de riure', amb Sandra Rossi, a la biblioteca de Volpelleres. El dissabte 31 d'octubre, a les dotze del migdia, serà el torn d''Hora del conte en anglès: I have big eyes' amb l'acadèmia Helen Doron.

Els adults també tindran la seva proposta amb l'homenatge a Francesc Garriga. L'espectacle 'Tornar és lluny' anirà a càrrec d'Ester Andorrà, Marc Romera, Pau Vadell i Ester Xargay. Es representarà a la biblioteca de Volpelleres el 24 d'octubre a la una del migdia.

El debat sobre què és un 'living lab' posarà el focus sobre aquesta iniciativa que tot just ha començat a caminar a Volpelleres amb Fernando Vilariño, del Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Artur Serra, d'i2cat. La Biblioteca Miquel Batllori acollirà l'acte el 26 d'octubre a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.