El 15è Festival Nacional de Poesia continua avui amb quatre noves activitats


  • Comparteix:

Un moment de l'obra 'El darrer dia del Cafè de la Granota' / Foto: Santcugat.cat

Un moment de l'obra 'El darrer dia del Cafè de la Granota' / Foto: Santcugat.cat

El 15è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat continua aquest dimecres amb la representació d''El darrer dia del Cafè de la Granota', l'espectacle familiar 'El joc dels mots', la xerrada sobre Feliu Formosa i l'actuació musical 'En el teu nom'. Les activitats començaran a les dotze del migdia i tindran lloc fins les nou del vespre entre el Teatre-Auditori, la Biblioteca de Mira-sol, la llibreria Paideia i el Cafè Auditori.

'El darrer dia del Cafè de la Granota' és una obra teatral basada en el recull de contes 'El Cafè de la Granota', de Jesús Moncada. La representació, adreçada a l'alumnat de secundària i batxillerat, es farà a les dotze del migdia al Teatre-Auditori.

'El jocs dels mots', que tindrà lloc a les sis de la tarda a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, és un espectacle familiar interpretat per Elisenda Rué. L'obra de 'clown' per a tots els públics es basa en el món màgic i poètic de la pallassa Mô.

A dos quarts de vuit de la tarda, Cinta Massip presentarà i parlarà de l'obra de Feliu Formosa, poeta d'honor de la 8a edició del festival. La proposta es desenvoluparà a la llibreria Paideia.

La jornada es tancarà a les nou del vespre al Cafè Auditori amb l'espectacle 'En el teu nom'. Antoni Rossell cantarà la poesia de Susanna Rafart, per fer un recorregut per la seva obra que parla de l'amor i la mort. Es tracta d'un treball comú entre l'autora i el compositor que aplega diferents registres: la balada, la cançó de bressol, el plany i l'epigrama.

Exposició complementària
Entre aquest dimecres i l'11 de novembre, es pot visitar l'exposició 'De 'Paraules al vent' a 'La fàbrica', cedida per la Diputació de Barcelona.La mostra presenta la creació, evolució i publicació dels primers poemaris de Miquel Martí i Pol. La inauguració es farà a les quatre de la tarda a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.