La Nit de Poesia arriba avui al Teatre-Auditori amb una proposta músico-poètica


  • Comparteix:

Detall del cartell del festival

Detall del cartell del festival

El 15è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat continua aquest dijous amb una de les iniciatives més emblemàtiques, 'La nit de poesia', que tindrà lloc al Teatre-Auditori a les nou del vespre. L'espectacle tindrà la participació de la cantant Maria del Mar Bonet.

'La nit de poesia' abordarà el gènere des d'una perspectiva interdisciplinar i de fusió entre la paraula escrita i la música. La trobada tindrà la participació dels poetes Mireia Calafell, Manuel Forcano, Sònia Moll, Josep Piera, Lluís Solà, Josep Maria Sala Valldaura i Antònia Vicenç. El recital culminarà amb una intervenció de la cantant Maria del Mar Bonet, que interpretarà poemes musicats acompanyada pel guitarrista Borja Penalba.

Festival de poesia i Ovidi
El Cafè Auditori acull a les quatre de la tarda una trobada de programadors de festivals de poesia, que arriba a Sant Cugat després d'haver-se celebrat al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) i, l'any passat, a la seu de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Aquesta reunió serà un espai de diàleg on es presentarà el Mapa de Festivals.

A les set de la tarda al mateix espai tindrà lloc el recital 'El poeta Ovidi. Poesia no vol dir somiar', on es repassarà la faceta poètica de Montllor. La iniciativa tindrà les interpretacions de Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.