El Festival Sang Cugat arrenca avui amb una quinzena d'activitats fins diumenge


  • Comparteix:

Sang Cugat és el primer festival de literatura negra de la ciutat

Sang Cugat és el primer festival de literatura negra de la ciutat

El primer Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat, Sang Cugat, arrenca avui a dos quarts de vuit del vespre a Cal Temerari amb una xerrada amb escriptors del gènere. La iniciativa engegada per Edicions Xandri i Cal Temerari proposa quatre dies amb una quinzena d'activitats gastronòmiques, literàries i musicals relacionades amb la novel·la negra.

Els escriptors locals Carles Martín, Gemma Artasu i Joan Ramon Armadàs són els encarregats de donar el tret de sortida al festival. Serà una xerrada en què es parlarà de Sant Cugat com a escenari del crim i hi presentaran les seves últimes novel·les negres.

Un dels responsables de la iniciativa, l'editor d'Edicions Xandri Joan Ramon Armadàs, ha explicat que l'objectiu del festival és que sigui un punt de trobada de la literatura negra catalana on es presentin les novetats.

Joan Ramon Armadàs

Sang Cugat vol ser un punt de trobada de la novel·la negra catalana. Volem que s'hi presentin les novetats i que els escriptors entrin en contacte amb els lectors.


El festival acabarà diumenge i aplegarà una desena d'entitats i organitzacions de la ciutat, entre elles les llibreries locals que ofereixen literatura negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.