El festival Petits!, Grans!, Llibres! ampliarà durada i no es farà al recinte del Monestir


  • Comparteix:

Recull d'imatges d'edicions anteriors del festival / Foto: Web Institut de la Infància

Recull d'imatges d'edicions anteriors del festival / Foto: Web Institut de la Infància

La 6a edició del festival Petits!, Grans!, Llibres! se celebrarà a Sant Cugat a mitjans de novembre, ampliarà durada i no es farà al recinte del Monestir. El festival, que en les anteriors edicions se celebrava durant una setmana, s'allargarà gairebé un mes. Les activitats es distribuiran per diferents punts de la ciutat encara per definir. Organitzada per l'Institut de la Infància, la trobada vol vincular infants i adults a través de la literatura, la creativitat i la música.

La 6a edició del Petits!, Grans!, Llibres! vol convertir-se en un festival 'més ampli i ambiciós'. La directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha avançat a Cugat.cat que enguany augmentaran el nombre d'activitats gratuïtes.

Verónica Bronstein

Creixerà el nombre d'activitats gratuïtes. Serà un festival molt més ambiciós, més ampli, més participatiu i repartit al llarg de molts dies.


La darrera edició del festival va aplegar prop de 5.000 persones que van participar als tallers per a professionals, a les visites per a escolars i a les activitats obertes a la ciutadania.

Petits!, Grans!, Llibres! és un projecte que es tira endavant amb un equip de voluntaris, col·laboradors i professionals. L'entitat fa una crida als santcugatencs perquè s'animin a participar com a voluntaris al festival. Els interessats poden enviar un correu electrònic a institutdelainfancia.voluntari@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.