'Mi gran noche' arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels moments de la pel·lícula 'Mi gran noche' amb Raphael

Un dels moments de la pel·lícula 'Mi gran noche' amb Raphael

La pel·lícula espanyola 'Mi gran noche' arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. El film d'Álex de la Iglesia es podrà veure a Cinesa i a Yelmo. Les dues sales projectaran, a més, la pel·lícula infantil 'Hotel Transilvània 2', en català a Cinesa. Yelmo també estrena 'Black mass'.

'Mi gran noche'
L'artista Raphael torna a la gran pantalla amb aquesta pel·lícula dirigida per Álex de la Iglesia i que protagonitza també Mario Casas, Santiago Segura, Pepón Nieto, Hugo Silva, Blanca Suárez i Carmen Machi. El film centra la història còmica en la gravació d'un programa televisiu de Cap d'Any.



'Hotel Transilvània 2'
La pel·lícula d'animació és la seqüela d''Hotel Transilvània' que explica la història de Dràcula per a infants i que centra l'acció en un hotel on en aquesta segona part també acceptaran hostes humans.



'Black mass'
La pel·lícula centra l'acció a la ciutat de Boston, als Estats Units, a la dècada dels 70. Explica la història de l'agent de l'FBI John Connolly i el mafiós d'origen irlandès 'Whitey' que s'uneixen per eliminar un enemic en comú: la màfia italiana.

Dirigit per Scott Cooper, el film està protagonitzat per Johnny Depp, Dakota Johnson i Kevin Bacon, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.