Vanesa Martín ofereix una crònica emotiva del seu ball amb la vida al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Vanesa Martín en un moment de l'espectacle

Vanesa Martín en un moment de l'espectacle

La cantant Vanesa Martín ha portat aquest divendres al Teatre-Auditori el seu quart disc, 'Crónica de un baile', en un concert emotiu marcat per la complicitat amb el públic. La vetllada ha començat amb els acords de 'Sintiéndonos' i ha continuat fent un repàs dels temes més emblemàtics de la seva discografia com 'No me salves', 'Polvo de mariposas' i 'Durmiendo sola'.



L'excitació entre el públic minuts abans de començar el concert era palpable. No en va, les entrades al concert de Vanesa Martín es van esgotar l'agost passat. Els llums s'han apagat i la Sala Cabaret del Teatre-Auditori ha rebut amb una forta ovació la cantant malaguenya.

Si una cosa caracteritza la cantant malaguenya és la seva sintonia amb el públic, un fet pel qual Martín se sent molt agraïda i que assegura que és el motor per pujar a l'escenari.

Vanesa Martín

Em sento molt agraïda i molt estimada. Només tinc motius per pujar a l'escenari i entregar-me al 200%. Jo i tot el meu equip.


Vanesa Martín ha arribat al Teatre-Auditori per presentar els temes del seu quart disc, 'Crónica de un baile'. El disc és un retrat sincer i visceral de la vida que Martín considera que és 'un ball d'emocions'.

Vanesa Martín

La vida és un ball d'emocions que s'ha de gaudir cada minut i treure'n cada detall.


Martín ha pujat a l'escenari de l'equipament municipal acompanyada de quatre músics i durant pràcticament dues hores ha defensat els temes de 'Crónica de un baile' i ha ofert un repàs per algunes de les cançons més emblemàtiques de la seva discografia. La connexió amb el públic i les mostres d'afecte han estat una constant al llarg de tota la vetllada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.