La Festa Major es queda aquest any sense 'Caparrots de l'Any'


  • Comparteix:

Hassale N'Diaye va ser el Caparrot de la Festa Major del 2003.

Hassale N'Diaye va ser el Caparrot de la Festa Major del 2003.

La Festa Major de Sant Cugat no tindrà Caparrot de l'Any perquè els, fins ara, responsables de la iniciativa volen que l'organització del concurs canviï de mans. L'entitat ha deixat clar que la celebració del Caparrot de l'Any es reprendrà el 2005 quan els nous responsables hauran tingut més temps per preparar les candidatures.

Aquesta Festa Major, el Caparrot de l'Any no saludarà els santcugatencs des del balcó de l'Ajuntament durant la lectura del pregó. El grup de Caparrots ha anunciat la seva voluntat de deixar l'organització del concurs a noves persones, ja que els compromissos professionals dels actuals membres han impedit la preparació de les candidatures d'enguany.

Una de les membres del grup, Imma Bové, ha comentat que ja hi ha persones interessades en agafar el relleu en l'organització del Caparrot de l'Any. No obstant, Bové ha dit que no queda temps per coordinar el concurs i que, per aquest motiu, la iniciativa es deixa per a l'any vinent:

Imma Bové

No podíem assumir-ho perquè tenim molta feina als nostres respectius treballs


Els Caparrots de l'Any de Sant Cugat han estat Hellassane N'Diaye, propietari del bar Boabab; Roser Adeva, conserge de la Casa de Cultura; Joan Franquesa, de l'Esbart; i la Gitana de l'Esbart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.