Amistat, moda i fantasia protagonitzen les estrenes de cinema a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ricardo Darín i Javier Cámara protagonitzen 'Truman' / Foto: Un moment de la pel·lícula

Ricardo Darín i Javier Cámara protagonitzen 'Truman' / Foto: Un moment de la pel·lícula

La cartellera cinematogràfica porta tres noves pel·lícules a Sant Cugat. 'Truman', dirigida per Cesc Gay i protagonitzada per Ricardo Darín i Javier Cámara, arribarà als dos cinemes. Cinesa i Yelmo també projectaran 'El becario' on Anne Hathaway i Robert De Niro es posen a la pell d'una jove empresària i el seu peculiar becari. La tercera novetat cinematogràfica és 'El cazador de brujas', que es podrà veure a les pantalles de Yelmo.

Truman
Després de molts anys, dos amics de la infància es reuneixen per passar uns dies inoblidables junts. El primer, Julián, un actor argentí exiliat que fa anys que viu a Madrid i està travessant uns moments difícils. El segon, Tomàs, és un matemàtic que treballa a una universitat de Canadà. Tots dos al costat de Truman, el seu gos fidel, viuen uns dies meravellosos recordant els vells temps. Però aquesta reunió serà també l'últim adéu de tots dos.



El becario
La jove propietària d'un exitós negoci 'online' dedicat a la moda no es pren gaire bé el fet que la companyia contracti com a becari un home de 70 anys. Això anirà canviant progressivament, ja que a poc a poc l'home comença a convertir-se en algú indispensable.

El film es podrà veure doblat al castellà i en versió original subtitulada a Cinesa.



El último cazador de brujas
El film narra la història d'una casta de caçadors de bruixes i se centra en l'últim d'ells, que manté la població de bruixes i bruixots controlats a la ciutat de Nova York.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.