Álvaro Soler, guanyador dels European Border Breakers Awards (EBBA)


  • Comparteix:

Álvaro Soler ha debutat en solitari amb el disc 'Eterno agosto' / Foto: Facebook de l'artista

Álvaro Soler ha debutat en solitari amb el disc 'Eterno agosto' / Foto: Facebook de l'artista

El santcugatenc Álvaro Soler ha guanyat el premi European Border Breakers Awards (EBBA) 2016 a la categoria de pop, rock i electrònica que atorga la Unió Europea a través del programa Europa Creativa que reconeix l'èxit dels artistes emergents. La música de l'exmembre d'Urban Lights lidera les llistes de les radiofórmules d'Europa amb el seu primer single 'El mismo sol' que canta al costat de l'artista Jennifer Lopez.

Carnival Youth (Letònia), AURORA (Noruega), Oscar and The Wolf (Bèlgica) i KOVACS (Països Baixos) també han resultat guanyadors dels EBBA 2016, a qui, a més de Soler, se sumaran cinc guanyadors més que seran anunciats i gravats durant les properes setmanes. El material audiovisual servirà per enregistrar un curtmetratge 'road-trip' que serà compartit a les xarxes socials i a la web dels EBBA.

Amb aquests guardons, la Unió Europa vol destacar l'èxit de 10 artistes debutants en la venda de discos i les gires realitzades fora del seu territori.

Per ser escollit pels premis EBBA 2016, els artistes han d'haver aconseguit traspassar fronteres a Europa amb el seu primer treball entre l'1 d'agost del 2014 i el 31 de juliol del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.