El cabaret 'Flor de nit' arriba avui al Teatre-Auditori amb una versió renovada


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Web del Teatre-Auditori

Un moment de l'espectacle / Foto: Web del Teatre-Auditori

El cabaret 'Flor de nit' de la companyia Dagoll Dagom arriba aquest divendres al Teatre-Auditori a les nou del vespre. L'actuació musical torna a representar-se 23 anys després de fer-ho per primera vegada, ara de la mà de la companyia Gataro i del director santcugatenc Víctor Alvaro amb l'artista Beth Rodergas com una de les protagonistes principals.

'Flor de nit' és un cabaret del Paral·lel que centra l'acció a Barcelona i mostra tots els tipus de persones que vivien a la capital entre l'Exposició Universal del 29 i l'esclat de la Guerra Civil. Sobre aquest fons històric, 'Flor de nit' parla d'un embolic amorós a quatre bandes. El cabaret suposa tot un símbol del que va ser la vida noctàmbula de la Barcelona d'entreguerres.

El text de l'obra és de Manuel Vázquez Montalbán, les lletres addicionals són de Joan Lluís Bozzo i la música és d'Albert Guinovart. L'entrada costa 26 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.