El Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat proposa avui música i teatre


  • Comparteix:

Un detall del cartell de 'Fantasmades rimades'

Un detall del cartell de 'Fantasmades rimades'

Un concert de la Coral Infantil A de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, una representació a càrrec dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i un espectacle musical titulat 'Tot són paraules' són els protagonistes d'aquest dissabte al Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, que segueix fins al 15 de novembre. Les activitats, que es repartirà entre el Conservatori i la Casa de Cultura, arrencarà a dos quarts de set de la tarda.

La primera activitat serà 'Fantasmades rimades', on la Coral Infantil A de l'Escola de Música Victòria dels Àngels interpretarà les cançons composades per Anna Briz a partir d'alguns poemes del llibre amb el mateix títol de Núria Albertí. L'activitat es farà a dos quarts de set de la tarda a l'escola amb aforament limitat.

A dos quarts de vuit, diferents autors, èpoques i visions de la vida a través de la veu d'un adolescent prendran el protagonisme a la Casa de Cultura. 'Secrets a viva veu', a càrrec dels alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan sota la direcció de Marta Uxan, reflecteixen la mirada d'un adolescent sobre els poemes que s'interpreten.

L'últim acte és l'espectacle 'Tot són paraules'. Mariona Roca i el guitarrista Ivan Hinojosa busquen l'equilibri entre la intensitat de la paraula i l'espiritualitat de la música en aquesta proposta que musica poemes de Salvador Espriu, Joan Maragall i Apel·les Mestres, entre d'altres. Es podrà veure a l'Escola de Música Victòria dels Àngels a partir de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.