La Biblioteca Central Gabriel Ferrater s'ampliarà l'any vinent


  • Comparteix:

Interior de la biblioteca / Foto: Web de l'Ajuntament

Interior de la biblioteca / Foto: Web de l'Ajuntament

L'equip de govern té previst ampliar la Biblioteca Central Gabriel Ferrater l'any que ve. Ho avançat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, que ha explicat que estan treballant en un pressupost per iniciar l'obra l'any vinent, tot i no especificar la dada econòmica. Segons Fortuny, 'serà una actuació que tindrà molt impacte amb poc pressupost'.

La titular de Cultura ha afirmat que l'ampliació d'aquesta biblioteca, la més antiga de Sant Cugat, 'és una de les peces' importants de l'adequació i actualització del Pla d'Equipaments que ara està en marxa. L'objectiu és convertir l'equipament en un espai més polivalent.

Carmela Fortuny

Hi haurà una ampliació de la Gabriel Ferrater. És una de les peces que es mouen en l'adequació del Pla d'Equipaments. L'ampliació ens ha de permetre tenir un espai prou polivalent per designar-lo a l'activitat cultural que més s'hagi de prioritzar.


Pel que fa a la Biblioteca Central Urbana, 'el gran projecte de mandat' del govern, Fortuny ha dit que l'equip de biblioteques està començant a dissenyar ja el pla funcional i que la proposta continua el camí perquè, com a màxim, el 2019 sigui una realitat.

Carmela Fortuny

Més enllà de la ubicació i del calendari de quan començarem les obres i quan les acabarem, l'equip de biblioteques ja ha tingut una primera reunió per dissenyar el pla funcional de la Biblioteca Central Urbana.


Fortuny ha explicat que el parc de Ramon Barnils és l'únic lloc que, ara per ara, està sobre la taula per ubicar l'equipament i que estan en converses amb l'àrea de Territori perquè l'obra requereix una sèrie d'actuacions urbanístiques a la zona.

Consell de Cultura
Carmela Fortuny ha avançat que dimarts de la setmana vinent està previst que es constitueixi el Consell de Cultura amb les diferents taules de participació temàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.