L'Entitat Sardanista organitza una ballada el dia 30 associada al Fòrum de les Cultures


  • Comparteix:

La ballada es farà el dia 30 de maig a la Plaça d'Octavià.

La ballada es farà el dia 30 de maig a la Plaça d'Octavià.

La sardana tindrà diumenge el seu protagonisme dins les activitats programades a Sant Cugat dins el Fòrum Barcelona 2004. La plaça Octavià acollirà la ballada de sardanes 'Fòrum de les Cultures', organitzada per l'Entitat Sardanista de la ciutat. Aquell mateix dia, totes les persones que ho vulguin podran fer un taller per aprendre aquesta dansa tradicional catalana.

Entre les diferents activitats programades amb motiu del Fòrum, l'Entitat Sardanista de la nostra ciutat ha programat una ballada de sardanes, que es farà diumenge, a la plaça Octavià.

Segons ha explicat al tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, la proposta ve motivada pel format integrador propi d'aquesta dansa.

Àngels Solé

Ells van considerar que la sardana és una dansa amb un format molt integrador, i és la dansa pròpia de Catalunya, i el Fòrum ho va acceptar.


La ballada anirà a càrrec de la Cobla Principal del Llobregat, i començarà al punt de les onze. Prèviament, totes les persones que hi estiguin interessades tindran l'oportunitat de fer un taller per aprendre aquesta dansa tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.