Sant Cugat programa una desena d'activitats contra la violència de gènere


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

Sant Cugat commemorarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb una desena d'activitats que tindran lloc entre aquest dimecres i el 3 de desembre. El concert de Niña Pastori, un curs de defensa personal, xerrades i tallers són algunes de les propostes que es faran a la ciutat. El lema 'Obre els ulls' repeteix un any més per conscienciar la ciutadania d'aquesta xacra.

La regidora d'Educació i Família, Esther Salat, ha explicat que enguany han organitzat, a més, una diada, diumenge de la setmana vinent, dedicada a aquesta problemàtica amb la intenció de aglutinar en una mateixa jornada diferents activitats que incideixin en diversos tipus de població.

Esther Salat

Hem programat una diada per poder fer activitats sota un mateix fil conductor i una coherència per donar una mirada multifocal i deixar palés que cal incidir en diferents tipus de població.


L'Ajuntament presentarà dimarts de la setmana vinent l'informe anual d'impacte de la violència contra les dones a Sant Cugat.

Programa d'activitats

- Dimecres, 18 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura, projecció de 'Empieza en ti'. Documental de Marta Vergonyós, dins el cicle Itineràncies de la 23a Mostra Internacional de Films de Dones.

- Dissabte, 21 de novembre, a les dotze del migdia a l'escola d'arts marcials MAC, taller de Confiança i Autoestima. Curs de defensa personal.

- Dimecres, 25 de novembre, de deu del matí a sis de la tarda a la plaça de l'estació de la Floresta, lectura de textos i taula feminista organitzada pel Grup de Dones de la Floresta. Aquell mateix dia, a les set de la tarda a la Casa de Cultura, xerrada a càrrec d'una advocada penalista sota el títol 'El femicidio en Honduras', organitzada per Amnistia Internacional

- Dijous, 26 de novembre, de sis de la tarda a vuit del vespre al Casal TorreBlanca, xerrada sota el títol 'I la meva mitja taronja, on és?'. Activitat per a la prevenció de la violència de gèneres per a joves. El mateix dia, el Cicle de Cinema d'Autor projectarà 'Les heritiers' a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

- Divendres, 27 de novembre, de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts de nou, l'escola Mugendo oferirà un curs de defensa personal femení. A partir de dos quarts de nou, la Casa de Cultura programa un concert a càrrec de Pere Codó.

- Dimarts, 1 de desembre, durant el dia, l'escola municipal d'art acollirà tallers preventius per a joves a càrrec de Drac Màgic.

- Dijous, 3 de desembre, a les nou del vespre, concert de Niña Pastori al Teatre-Auditori on presentarà el disc 'Ámame como soy'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.