'Little Night' interactua amb els més menuts a través d'un joc de llums i colors


  • Comparteix:

Els més petits han gaudit aquest diumenge de l'espectacle interactiu 'Little Night' que la companyia Imaginart ha portat al Teatre-Auditori en la programació del festival El Més Petit de Tots. A través de dues pantalles interactives i un joc de llums i projeccions, els més menuts s'han transportat a un món ple d'estels amb bolso, paraigües, gotes d'aigua i coets. La ballarina Diana Torné ha conduït els infants a través d'aquesta història interactiva i plena d'estímuls.

Pocs minuts abans de començar la funció, els pares i les mares del jove públic de 'Little Night' vestien els nens, d'entre un i cinc anys, de blanc amb unes robes preparades per a l'ocasió. La sala s'ha quedat a les fosques i a la gran pantalla del fons de l'escenari ha aparegut un estel que ha explotat en mil llums de colors.

Aquest ha estat el tret de sortida de 'Little Night', una explosió de sentits que a través de la música, la llum, la dansa i les projeccions ha creat un món oníric que ha fet les delícies dels més menuts.

La ballarina Diana Torné considera que l'èxit de l'espectacle es basa en el fet que permet una interacció dels nens molt poc usual.

Diana Torné

No és una obra convencional, els nens hi participen. Són ballarins i actors i formen i transformen l'espectacle. És una experiència molt activa i això és el que el fa especial


L'espectacle ha exhaurit les entrades per a les quatre funcions que ha fet aquest diumenge la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.