La UAB homenatja avui la catedràtica Victòria Camps per la seva trajectòria


  • Comparteix:

Victòria Camps / Foto: ACN

Victòria Camps / Foto: ACN

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) homenatja aquest dijous la catedràtica emèrita santcugatenca de Filosofia Victòria Camps, que enguany finalitza la seva etapa a les aules. L'acte començarà a les onze del matí a l'auditori de la facultat de Filosofia i Lletres, i oferirà una lliçó magistral de l'homenatjada sota el títol 'La filosofia com a ficció'.

Victòria Camps, que va ser Premi Extraordinari de Sant Cugat l'any 2012, és catedràtica d'Ètica i Filosofia del Dret moral i polític a la Universitat de Barcelona (UB). Va ser senadora independent del PSC-PSOE per la demarcació de Barcelona en la cinquena legislatura (1993-1996), durant la que va presidir la Comissió de Continguts Televisius del Senat.

Al 2004, el llavors candidat socialista, José Luis Rodríguez Zapatero, la va fitxar com a membre d'un grup de cinc experts als quals va encarregar la definició d'un model de televisió pública. Ara, Camps forma part del 'govern a l'ombra' del candidat socialista a la Moncloa, Pedro Sánchez, a qui assessora en qüestions d'ètica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.