El Petits! Grans! Llibres! segueix aquest dissabte amb tallers i concerts


  • Comparteix:

El festival ofereix un tast aquest dissabte

El festival ofereix un tast aquest dissabte

El festival Petits! Grans! Llibres!, organitzat per l'Institut de la Infància, escalfa motors aquest cap de setmana amb activitats gratuïtes a la Casa de Cultura. L'equipament acollirà aquest dissabte una 'Marató de contes' i aquest diumenge hi haurà un espectacle de titelles i un taller de dibuix. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia al web de la iniciativa.

La 'Marató de contes' arrencarà aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda i s'allargarà fins les set del vespre. S'hi explicaran històries de castellers i de cançons infantils. A més, hi haurà un taller on seran els infants els que explicaran les històries.

L'endemà les activitats tindran lloc de dos quarts d'onze del matí a dues del migdia. A les onze del matí hi haurà l'espectacle de titelles 'Mimi i la girafa blava', a càrrec de la Fundació NEXE. A partir de dos quarts d'una del migdia, pares i fills podran participar en un taller creatiu de dibuix.

El Petits! Grans! Llibres! tindrà lloc el cap de setmana que ve al Mercantic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.