Los Galindos tornen a Sant Cugat per Nadal amb un espectacle familiar


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'espectacle

Detall del cartell de l'espectacle

La companyia de circ Los Galindos aterrarà, de nou, a Sant Cugat per Nadal amb un muntatge familiar. La formació oferirà l'espectacle 'Encara no ho sé Lola' del 27 de desembre al 10 de gener a la plaça del Rei, on ja va estar instal·lada fa dos anys.

Els set intèrprets del muntatge encarnen cinc generacions d'artistes de circ, en una actuació executada per tota la família. Bet Garrell i Marcel Escolano compartiran la pista amb les seves filles de 12 i nou anys. A més, Martí Soler, Anna Pascual i Bina Rieck, companys de viatge i amics de la família, els acompanyaran en aquesta proposta.

'Encara no ho sé Lola' és un espectacle de circ de proximitat, on es troben el divertiment i la poètica, amb disciplines de circ com les acrobàcies, el hula-hoop, la perxa xinesa, el trapezi i els pallassos.

Els espectadors es trobaran a pocs centímetres dels artistes per viure de manera més propera l'experiència circense. El muntatge es presenta amb música en directe.

Els dies 31 de desembre i 1, 5 i 6 de gener no hi haurà funcions. El preu de l'entrada serà de vuit euros a partir de tres anys. El pack familiar de dos adults i dos infants tindrà un preu de 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.