'La casa flotant' reinterpreta l'Arca de Noè amb una mirada laica i màgica


  • Comparteix:

'La casa flotant' ha amarrat aquest diumenge en la programació infantil del Teatre-Auditori, després d'haver emocionat petits i grans durant quatre temporades al Liceu. La història reinterpreta l'Arca de Noè amb una mirada laica i molt més màgica, on homes i animals s'uneixen en perfecta sincronia per fer un món millor. L'espectacle ha demostrat la força per connectar amb els més menuts i els ha captivat amb la història des del primer moment.

L'acció de l'home ha convertit el món en un desert i els nens ja no saben el que és la pluja. En aquest context serà la petita Noè qui, en comptes de fer una nova arca, reconverteix la seva llar en 'La casa flotant'. L'obra acumula més de 150 actuacions, comptant quatre temporades al cicle infantil del teatre del Liceu i també estrenes als escenaris més importants de l'Estat.

Pel director del muntatge, Joaquín Casanova, és imprescindible que es cuidi el teatre infantil per engrandir el futur de la cultura.

Joaquín Casanova

És fonamental educar el públic del futur, que acabarà consumint cultura. És important que des de ben petits se'ls ensenyi a veure espectacles.


Els actors i ballarins han interactuat en perfecta sincronia amb uns elaborats titelles en forma d'animals. Conills, guepards, ocells, tigres, elefants i, fins i tot, puces dansen, salten i corren de la mà dels actors i ballarins.

La música ha jugat també un rol molt especial: un piano en directe ha fet sonar temes de Xavier Montsalvatge i Claude Debussy dedicats a la història de Noè i a la natura. Les notes s'han fos amb una escenografia cuidada fins al darrer detall visual.

Les dues sessions d'aquest diumenge al Teatre-Auditori han connectat amb el públic més menut que no ha parat d'interactuar amb els actors. Les portes de 'La Casa Flotant' seguiran obertes fins dijous a Sant Cugat, amb actuacions especials per a les escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.