L'espai Lluís Ribas celebra 20 anys amb antics i nous projectes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Lluís Ribas

Imatge d'arxiu de Lluís Ribas

L'Espai Lluís Ribas celebrarà el vintè aniversari de trajectòria amb un acte obert a la ciutadania en el qual l'artista mostrarà els seus nous projectes i repassarà la seva trajectòria. La celebració serà dijous de la setmana vinent a les vuit del vespre al mateix espai, on es presentarà la nova col·lecció 'Magranes', els darrers treballs de disseny de l'artista santcugatenc i un recull de pintura de Lluís Ribas de les últimes dues dècades.

L'Espai Lluís Ribas va néixer el 1995. D'aquestes 20 anys de la galeria, Lluís Ribas destaca principalment l''èxit' personal del projecte.

Lluís Ribas

La valoració econòmica és dolenta. D'altra banda ha estat una satisfacció personal i ha estat un èxit.


Després d'anys exposant a Nova York i Palm Beach, el pintor figuratiu s'ha endinsat ara en el món de l'escultura i del disseny de mobles i objectes.

Lluís Ribas

Ho he aparcat tot per fer un projecte que em fa molta il·lusió: dissenyar mobles i fer escultura.


Aquests nous projectes també estaran presents a la celebració del vintè aniversari de l'Espai Lluís Ribas. D'una banda es presentarà la col·lecció 'Magranes', petites escultures dedicades a aquesta fruita. També es podran veure els darrers treballs del creador en el disseny de mobles. Tot plegat, sense oblidar el món de la pintura al qual Ribas ha dedicat més de 20 anys i que estarà present amb un recull d'obres de l'artista.

Està previst després de l'acte a la galeria un sopar al restaurant Matilda, amb un preu de 20 euros per persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.