'Free Fall' converteix la supervivència en dansa avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Font: Sharon Fridman

Un moment de l'espectacle / Font: Sharon Fridman

L'artista israelià Sharon Fridman porta aquest divendres al Teatre-Auditori la seva particular reflexió sobre la supervivència: l'espectacle de dansa 'Free Fall'. El muntatge, premi al Millor Espectacle de Dansa a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d'Osca i Premi Max al Millor Espectacle de Dansa 2015, es pregunta sobre la cerca de sentit i llibertat dels éssers humans. L'espectacle tindrà la participació de 20 santcugatencs que han treballat prèviament amb Fridman. La cita comença a les nou de la nit i les entrades tenen un preu de 26 euros.

Per a la creació de 'Free Fall' ('Caiguda Lliure'), el coreògraf Sharon Fridman utilitza la tècnica de dansa 'de contacte' com a pedra angular. Es tracta d'una filosofia existencial que fomenta la relació conscient amb els altres ballarins, la matèria i els elements.

L'espectacle és una coproducció del Mercat de les Flors i Theaterim Pfalzbau Ludwigshafen i forma part de la programació de la 24a edició del Festival Temporada Alta.

Abans de l'espectacle, a les sis, la companyia ofereix un assaig obert per als assistents que hagin demanat invitació prèvia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.