Surt a la venda el disc de La Marató amb la participació de Marina BBFace


  • Comparteix:

Moment de la presentació del disc / Foto: ACN

Moment de la presentació del disc / Foto: ACN

El disc de 'La Marató de TV3', que inclou la participació de la cantant santcugatenca Marina BBface i el grup The Beatroots, surt aquest diumenge a la venda. El grup ha versionat un èxit dels setanta dels Carpenters i l'han convertit en el tema 'A prop teu'. El CD es pot aconseguir als quioscos de la ciutat amb la compra d'un dels 15 diaris catalans que l'inclouen a un preu de 10 euros o en format digital a la plataforma iTunes. La recaptació que s'obtingui en aquesta edició es destinarà al marcador de 'La Marató' del 13 de desembre, amb l'objectiu de finançar projectes de recerca científica sobre la diabetis i l'obesitat.

L'àlbum inclou vint temes com 'Viure és tan meravellós', la versió que ha fet Black del seu famós 'Wonderful life', cançons catalanes com 'Amor particular' de Lluís Llach, cantada per Miquel Abras i Rozalén, i música dance, com 'Tu tens la força', que interpreta Inna.

El disc de La Marató només es pot adquirir aquest diumenge amb els següents diaris d'àmbit català: 'La Vanguardia', 'El Periódico de Catalunya', 'El Punt Avui', 'ARA', 'Mundo Deportivo', 'Sport', 'Diari de Tarragona', 'Diari de Girona', 'Regió 7', 'Segre', 'La Grada', 'La Mañana', 'Diari de Sabadell', 'Diari de Terrassa' ¡ 'L'Esportiu'.

Altres artistes santcugatencs com Izah, La Casa Azul i La Porta dels Somnis han participat anteriorment al disc de La Marató.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.