El Cicle de Cinema d'Autor programa avui 'Anime nere', de Francesco Munzi


  • Comparteix:

'Anime nere' ha estat guardonada amb nou David de Donatello

'Anime nere' ha estat guardonada amb nou David de Donatello

El Cicle de Cinema d'Autor proposa aquest dijous el film dirigit per l'italià Francesco Munzi 'Anime Nere' ('Calabria, mafia del sur'). La pel·lícula, guardonada amb nou David de Donatello, es podrà veure en versió original i subtitulada al castellà a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als cinemes Cinesa Sant Cugat. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres per als menors de 25 anys.

El film situa l'espectador a un petit poblet de Calàbria on tres germans viuen des de fa anys del negoci familiar, el tràfic de drogues. Els protagonistes, abans pastors, ara formen part de la Ndrangheta, la màfia criminal calabresa.

Luciano, el fill més gran, intenta mantenir-se al marge d'aquest entorn fins que el seu fill Leo comença a apropar-se a l'oncle Luigi i als tèrbols negocis. Quan Leo perd el control una nit, els tres germans es veuen forçats a unir-se una altra vegada per defensar l'honor i les vides de la família. Segons els crítics, 'Anime Nere' és un dels films actuals més creïbles sobre la màfia calabresa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.