'El puente de los espías', de Spielberg, principal estrena de la cartellera


  • Comparteix:

Tom Hanks protagonitza 'El puente de los espías' / Foto: moment del tràiler

Tom Hanks protagonitza 'El puente de los espías' / Foto: moment del tràiler

La cartellera arriba aquest divendres carregada de novetats amb 'El puente de los espías', dirigida per Steven Spielberg i protagonitzada pel dues vegades guanyador de l'Oscar Tom Hanks. El cinema català torna a la gran pantalla amb la pel·lícula coproduïda per TV3 i El Terrat i dirigida per Dani de la Orden 'Barcelona nit d'hivern', que presenta noves històries d'amor durant la nit de Reis. 'En el corazón del mar' i 'Krampus - Maldita Navidad' són les altres estrenes.

ESCOLTA-HO

'El puente de los espías'
El film, basat en fets reals, proposa a l'espectador un thriller d'espionatge ambientat als anys 60. La pel·lícula explica la història de James Donovan (Tom Hanks), un advocat de Brooklyn que de sobte es troba immers a les entranyes de la Guerra Freda quan la CIA li fa un encàrrec gairebé impossible: negociar l'alliberament del pilot d'un avió U-2 nord-americà capturat.

La pel·lícula es podrà veure a Yelmo i a Cinesa doblada i en versió original subtitulada.



'Barcelona, nit d'hivern'
Després de 'Barcelona, nit d'estiu' Dani de la Orden proposa 'Barcelona, nit d'hivern'. El film repeteix la fórmula de sis històries d'amor que es desenvolupen en paral·lel, ara durant la nit de Reis. Els espectadors es retrobaran amb alguns personatges de la primera entrega com Miki Esparbé, Àlex Monner i Bárbara Santa-Cruz. A aquests, cal afegir-hi l'actuació de Montserrat Carulla, Alberto San Juan, Alexandra Jiménez, Berto Romero, Aina Clotet, Vicky Luengo, David Guapo, Yolanda Ramos i Clara Segura. La música del film és a càrrec de Joan Dausà.

El film es podrà veure a les sales de Yelmo.



'En el Corazón del Mar'
Ron Howard, director de pel·lícules com 'Apolo 13' i 'Una mente maravillosa', fa viatjar l'espectador a l'hivern de 1820 on Owen Chase (Chris Hemsworth) i altres mariners de la tripulació de l'Essex van sobreviure a alta mar després que el seu vaixell xoqués contra una enorme balena blanca. La pel·lícula, inspirada en la història real en la qual es va basar Herman Melvill per escriure 'Moby Dick', presenta un Owen que, obsessionat amb la idea de caçar la balena, s'enfrontarà a tempestes, fam i desesperació.

La pel·lícula es podrà veure a Cinesa doblada i en versió original subtitulada.



'Krampus - Maldita Navidad'
Si els cinèfils coneixien El Grinch com l'antagonista al Pare Noel, a partir d'aquest film en poden afegir un més a la llista: el Krampus. La missió del Krampus és castigar els nens que s'han portat malament durant l'any. Això és precisament el que li passa al Max, que la vigília de Nadal es baralla amb la seva família. Desil·lusionat, decideix ignorar-los i no celebrar les festes. Amb aquesta decisió, incomplint la tradició nadalenca, Max provocarà la ira del Krampus.

El film es pot veure a les pantalles de Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.