Una renovada Niña Pastori posa dempeus el Teatre-Auditori amb ritmes llatins


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

El públic del Teatre-Auditori s'ha rendit aquest dijous a l'art de Niña Pastori en el concert de presentació del seu darrer disc, 'Ámame como soy'. La cantant gaditana ha ofert una actuació de prop de dues hores en les quals ha demostrat que, tot i els aires llatins que impregnen el nou treball, les seves arrels són profundament flamenques. Els assistents al concert han vibrat amb 'Hola soledad', 'La quiero a morir' i 'Imposible buleria', en una actuació que ha penjat el cartell d'entrades exhaurides.



A 'Ámame como soy' Niña Pastori beu de les seves arrels flamenques i les vesteix de ritmes llatins, amb sonoritats properes a la bossa nova, la salsa i la rumba. El disc l'ha produït el seu marit, Julio Jiménez 'Chaboli', que també ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori acompanyant la cantant en la percussió. Jesús Guerrero (guitarra), Heroldo Rey (piano), José Vicente (contrabaix), Johnny Gómez (percussió) i Antonia Nogaredo i Sandra Zarzan (cors) han completat una formació que ha fusionat el millor del flamenc amb els ritmes llatinoamericans.

La nit ha començat al compàs del tema que dóna nom al nou treball, 'Ámame como soy'. Durant prop de dues hores, la 'cantaora' ha anat entrellaçant temes del nou disc amb algunes de les seves cançons més emblemàtiques. Així, un dels moments àlgids de la nit ha estat quan Pastori ha entonat la buleria 'Como me duele', que ha comptat amb una sonora rebuda per part del públic.

Aquesta és la segona vegada que la cantant visita el Teatre-Auditori, després d'actuar-hi el2007 amb el treball 'Joyas prestadas'. Pastori ha demostrat una gran connexió amb el públic santcugatenc i s'ha confessat una 'enamorada de Catalunya', una terra 'que sempre podrà comptar amb ella'.

Niña Pastori

Ja sabeu que sou una terra que adoro, amb la qual m'identifico, i que moro per vosaltres. Així que ja sabeu que aquí em teniu pel que volgueu.


A demanda del públic, la nit ha acabat amb la cançó 'Cádiz' i un parell de buleries que han convertit la platea del Teatre-Auditori en un autèntic 'tablao' flamenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.