Unes cantates per part de 400 nens i nenes tanquen el 25è aniversari de l'Escola de Música


  • Comparteix:

El concert s'ha dividit en dues parts: una rebel.lió a la cuina i un viatge per les muntanyes del Vallès.

El concert s'ha dividit en dues parts: una rebel.lió a la cuina i un viatge per les muntanyes del Vallès.

Quatre-cents nens i nenes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels han interpretat al Teatre-auditori un concert de cantates com a cloenda dels actes commemoratius del 25è aniversari del centre. El concert ha servit perquè l'escola encari una nova etapa, marcada per la futura conversió del centre en Conservatori de Grau Mig.

Pares, familiars i amics dels alumnes de l'escola musical han omplert el Teatre-auditori per assistir a la interpretació del Concert de Cantates. L'obra, creada especialment per a la cloenda de l'aniversari, ha pujat a l'escenari 400 estudiants del centre.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, ha dirigit un concert amb música d'Antoni Miralpeix i Xavier Torns. El concert s'ha dividit en dues parts en què els nens han interpretat peces inspirades en una rebel.lió d'estris de cuina i un viatge per les muntanyes del Vallès.

La sessió ha posat punt i final als actes de celebració dels 25 anys de l'Escola Municipal de Música. El seu director, Joan Josep Gutiérrez, s'ha mostrat satisfet per la feina feta, però sobretot de la nova etapa que s'obre amb l'inici dels estudis de grau mig al setembre:

Joan J. Gutiérrez

Estem molt contents de la feina que s'ha fet i ara ens toca encarrilar una nova etapa


Recordem que a partir del curs vinent els alumnes podran completar els seus estudis musicals cursant el primer curs de grau mig, després de passar les pertinents proves d'accès. Un primer pas perquè el centre es converteixi, en el futur, en un conservatori. Àngels Solé és la tinent d'alcalde de Serveis Personals:

Àngels Solé

Han passat 25 anys de servei a la ciutat. Ara encara un futur nou amb els projecte de convertir-se en conservatori.


Els actes commemoratius del 25è aniversari van començar fa mig any amb un recital de la soprano Victòria dels Àngels i un concert a càrrec del violinista Gerard Claret i l'orquestra de corda de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.