A la venda els abonaments per a la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els abonaments es poden comprar al web del Teatre-Auditori i a taquilles

Els abonaments es poden comprar al web del Teatre-Auditori i a taquilles

El Teatre-Auditori posa a la venda aquest dijous els abonaments per a la temporada de febrer a maig de l'equipament cultural. Les entrades dels espectacles es posaran a la venda el 16 de desembre.

L'equipament santcugatenc ofereix descomptes als abonats, als majors de 65 anys i als grups de 15 persones, a més del descompte del 50% una hora abans de la funció. Els menors de 29 anys també poden gaudir de descomptes que arriben al 40%. També hi ha descomptes per a les persones que comprin més d'un espectacle.

El cost dels abonaments va dels 40 als 228 euros en funció de la categoria seleccionada. L'oferta inclou abonaments a la carta, per a joves menors de 25 anys i temàtics, entre d'altres. Aquests descomptes es poden comprar al web i a les taquilles del Teatre-Auditori.

Amb la nova temporada, l'equipament serà l'escenari de l'estrena a Catalunya de 'Don Quijote' de la Compañía Nacional de Danza (CND) i de 'Cendrillon' del Malandain Ballet Biarritz. Aquests són dos dels 32 espectacles que conformen la programació de febrer a maig de l'any vinent de l'equipament. Noms com Bebe i Pablo López, i espectacles com 'Marits i mullers', 'Només dones' i '73 raons per deixar-te, el musical' són algunes de les propostes més destacades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.