Els concerts dels grups Els Pets i Pastora, dos dels atractius de la Festa Major d'enguany


  • Comparteix:

El grup 'Pastora' actuarà la nit del 28 de juny.

El grup 'Pastora' actuarà la nit del 28 de juny.

La Festa Major, que se celebrarà entre el 25 i el 29 de juny, arriba amb un cartell integrat, entre d'altres, per les actuacions de Els Pets, Pastora, The Chanclettes i Havana Street Band. Enguany, la festa s'amplia a cinc dies incloent l'actuació del cantautor Paco Ibañez, dins els actes commemoartius de l'Any Grau Garriga.

Aquest estiu, els santcugatencs gaudiran més de la Festa Major, ja que aquesta tradicional cita s'allargarà enguany un dia més. Seran cinc dies plens d'activitats, en què la Comissió de Festa Major ha dissenyat un programa en què destaca l'actuació del grup Els Pets.

El conjunt que lidera Lluís Gavaldà presentarà a Sant Cugat el seu desè disc 'Agost', en un concert que oferirà una original posada en escena. La veterania de la banda de Constantí es repartirà protagonisme amb l'emergent grup Pastora, que estrena la seva carrera discogràfica amb un disc homònim que barreja pop i sons electrònics.

El cantautor Paco Ibañez es reservarà l'espai dels nostàlgics amb un concert que s'inclou dins els actes commemoratius de l'Any Grau Garriga. El cartell musical es completa amb la salsa d'Havana Street Band i la fusió d'estils de Pere Soto & Total Guitar Project. El programa de Festa Major no oblida l'humor i l'espectacle més descarat amb el grup The Chanclettes i el seu nou espectacle 'Detritus Cosmicus'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.