Victòria Camps: 'Crec que Sánchez fa el que pot i no li està anant gaire bé'


  • Comparteix:

Victòria Camps i Pere Navarro

Victòria Camps i Pere Navarro

L'exsenadora Victòria Camps creu que al candidat socialista Pedro Sánchez 'no li està anant gaire bé', tot i que considera que el PSOE és l'únic partit que pot desbancar el PP. La també assessora en qüestions d'ètica del presidenciable ho ha dit aquest divendres en una trobada a la Canals Galeria d'Art amb una vintena d'assistents en la qual també ha participat l'exprimer secretari del PSC Pere Navarro. Ambdós han insistit en l'opció federalista com 'la que té més acceptació' pel que fa a les relacions entre Catalunya i l'Estat espanyol, però lamenten que el debat independentista la silenciï.

Camps creu que el bipartidisme no s'acabarà perquè assegura que el debat real enfronta les dretes amb les esquerres, independentment de les formacions polítiques. Preguntada per les opcions del candidat socialista a guanyar les eleccions, l'exsenadora no creu que ho tingui tot a favor, tot i que considera que la feina que s'està fent des del partit és bona.

Victoria Camps

Crec que Pedro Sànchez fa el que pot i no li està anant massa bé, no sabria dir exactament per què. Crec que l'únic que pot desbancar el PP és el PSOE.


Navarro, per la seva banda, ha explicat que Sánchez està convençut d'aconseguir la victòria als comicis de diumenge que ve. L'exprimer secretari socialista manté que el seu partit segueix apostant per una reforma constitucional, una opció que, assegura, subscriuen fins i tot ministres de l'actual govern espanyol.

Pel que fa als exvotants socialistes que ara donen suport a forces polítiques com Podem o Ciutadans, Navarro n'ha tret ferro i ha apel·lat 'l'esforç de renovació' que ha fet el seu partit.

Pere Navarro

Fa un any pensàvem que Podemos seria la primera força política. Ara estem en el fenomen Ciudadanos. Hi ha qui està enfadat amb les forces que han governat en aquest país, però nosaltres hem fet un esforç de renovació.


L'exalcalde de Terrassa ha volgut també desmarcar-se del partit de Pablo Iglesias, el qual lamenta que no admeti que és un partit comunista. També ha criticat l'aposta d'Albert Rivera, que considera més conservadora que 'l'aznarisme'.

El portaveu del PSC al ple, Pere Soler, ha lamentat, en una conversa amb els mitjans de comunicació, que l'Ajuntament no ofereixi suficients espais per desenvolupar la campanya a la ciutat. De fet, ha agraït que la Canals Galeria d'Art acollís l'acte, però ha volgut desmarcar l'espai i els seus responsables de la campanya socialista i del debat polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.