Firart inaugura la mostra col·lectiva 'La llum' i anuncia homenatge a Marigot


  • Comparteix:

Les tinentes d'alcalde Pellicer i Fortuny, a l'esquerra, amb una representació de Firart

Les tinentes d'alcalde Pellicer i Fortuny, a l'esquerra, amb una representació de Firart

L'Associació d'Artistes Firart retrà un homenatge l'any que ve a l'expresident de l'entitat, Joan Marigot, que va morir el juliol passat. Ho ha avançat a Cugat.cat la presidenta en funcions, Carolina Camañes, durant la inauguració de l'exposició col·lectiva de Firart 'La llum', aquest divendres a la Casa de Cultura. La mostra es pot visitar fins al 17 de gener i ofereix un recull de pintures, gravats, aquarel·les, escultures i fotografies amb la llum com a eix central.

L'artista santcugatenc Joan Marigot va agafar el relleu d'Imma Pueyo a la presidència de Firart l'estiu del 2014 i va exercir el càrrec fins la seva mort. Marigot va treballar en l'àmbit del disseny, les arts gràfiques i la il·lustració entre d'altres disciplines artístiques.

L'entitat té pensat organitzar un homenatge a l'artista de cara al 2016, com ha confirmat la presidenta en funcions, Carolina Camañes.

Carolina Camañes

Havíem d'esperar que la família es refés. Mirarem com ho podem muntar i buscar un lloc que tingui una mida òptima.


Després de la desaparició de Marigot, la junta de l'entitat celebrarà una assemblea perquè els socis elegeixin nou president.

Ara, Firart té en vigència l'exposició col·lectiva 'La llum' amb artistes com Adolf, Montse Cabús, Miquel Pellicer, Margarida Olivé i Clàudia Salamonesco, entre d'altres. L'exposició s'ha organitzat amb motiu de l'Any Internacional de la Llum de la mà de 35 obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.