Catalana Occident renova el conveni de col·laboració amb el Centre Cultural amb una aportació de 42.000 euros


  • Comparteix:

Catalana Occident col·labora amb el Centre Cultural des de 1994

Catalana Occident col·labora amb el Centre Cultural des de 1994

La Fundació Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha renovat el seu compromís amb l'oferta cultural de la ciutat. Un any més, la companyia d'assegurances ha fet una aportació de 42.000 euros anuals al Centre Cultural, una col·laboració que s'emmarca en el programa de mecenatge d'aquest equipament municipal.

Catalana Occident col·labora econòmicament, des de l'any 1994, amb el Centre Cultural. L'any 2000, aquestes ajudes es van concretar en el Programa de Mecenatge d'aquest equipament, i des d'aleshores, aquesta empresa fa una aportació anual de 42.000 euros com a empresa associada.

Durant l'acte de signatura d'aquest conveni de col·laboració per al 2004, l'alcalde ha volgut destacar la importància d'aquestes ajudes per un centre que, com molts equipaments culturals, és deficitari. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És important perquè un equipament com aquests, que oferiex una bona programació cultural i també activitats ciutadanes, és deficitari.


Recoder també ha volgut subratllar la implicació de Catalana Occident en el panorama social i cultural santcugatenc, i ha remarcat l'aposta arriscada que va fer aquesta empresa quan va instal·lar-se a la nostra ciutat a principis dels 70, quan ni la ciutat ni la seva xarxa de comunicacions no eren el que són ara.

En el mateix sentit s'ha expressat el director de Comunicació de Catalana Occident, Manel Farré, que ha recordat que, des que va arribar a Sant Cugat, la voluntat de l'empresa ha sigut integrar-se i participar en el teixit econòmic, social i cultural.

Manel Farré

Catalana Occident va arribra aquí el 1970 i des d'aleshores ha tingut al voluntat de col·laborar en la vida cultural, per exemple amb aquest conveni.


L'aposta cultural de Catalana Occident a la nostra ciutat passa també per patrocinar l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, des dels seus inicis, ara fa 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.