Les Barraques 2004 seran un dels eixos principals de la Festa Major


  • Comparteix:

Aquesta desició es pren per fer compatible la gresca amb el descans dels veïns.

Aquesta desició es pren per fer compatible la gresca amb el descans dels veïns.

Les Barraques de Festa Major potenciaran les activitats de petit format i concerts i una oferta d'oci compatible amb la tranquilitat depares i veïns. La decisió respon a la voluntat de l'Ajuntament i la Comissió de Festes de tornar al model inicial de Barraques.

Les Barraques del 2004 tornaran a ser un espai de trobada per al jovent santcugatenc, amb una àmplia programació de música i espectacles. Aquesta és la voluntat dels organitzadors que no volen que les Barraques es converteixin en un punt de reunió de joves de tota la comarca, i desitgen tornaral model d'anys enrera en què es potenciaven més les entitats Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

L'any passat les Barraques tenien un format exagerat, eren un espai de trobada de joves de tota la comarca. Volem tornar als orígens d'aquesta iniciativa.


Per aconseguir aquest objectiu, es programaran espectacles de petit format i s'intentarà conscienciar als joves sobre el consum responsable de begudes alcohòliques. Àngels Solé.

Àngels Solé

Hi haurà espectacles de format reduït, perquè l'any passat vam arribar a desbordar la capacitat de les Barraques.


La decisió de limitar aquest any l'espai de Barraques respon a les queixes expressades per alguns veïns del Parc de la Pollancreda i a les inquietuds d'alguns pares sobre el comportament dels joves en aquest recinte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.