Star Wars i 'Sufragistas', les estrenes de la cartellera a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

'Star Wars, el despertar de la força' monopolitza les novetats de la cartellera santcugatenca després d'haver avançat l'estrena a la mitjanit de dijous a divendres. L'altra novetat de la setmana és el film 'Sufragistas', de la directora britànica Sarah Gavron, que es podrà veure només a Yelmo. La pel·lícula ha rebut dues nominacions als premis Satellite Awards: un a millor guió original i la seva protagonista, Carey Mulligan, opta al guardó a millor actriu.

'Sufragistas'
La pel·lícula situa l'espectador a l'Anglaterra de principis de segle XX. Uns anys abans de l'esclat de la Primera Guerra Mundial, les dones exigeixen drets polítics, concretament el dret a votar. El film parla dels primers moviments feministes on les protestes pacífiques de les dones no obtenien resposta del govern. Radicalitzades i amb una lluita cada vegada més violenta, estaven disposades a perdre casa, feina i família per aconseguir la igualtat. L'actriu Carey Mulligan representa a 'Sufragistas' una d'aquestes dones i la lluita per la dignitat.



'Star Wars, el despertar de la força'
Els fans de la saga iniciada per George Lucas podran veure 30 anys després de la caiguda de l'Imperi, derrotat per l'Aliança Rebel, quina és la situació a la galàxia. Luke Skywalker ha desaparegut, però existeix un mapa que revela on es troba l'últim guerrer Jedi viu. Leia, Han Solo, Chewbacca, R2-D2 i C-3PO encara estan actius i lluitant a la resistència. El film, dirigit per J.J.Abrams, explica la història d'un món on la pau galàctica és amenaçada per la Primera Ordre, lleial al costat obscur i a la memòria de Lord Vader i Palpatine.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.