La 15a edició de 'Pedra i Sang' arriba avui a la sala capitular del Monestir


  • Comparteix:

La sala capitular del Claustre del Monestir acull la 15a edició de 'Pedra i Sang' per reviure l'assassinat de l'abat Biure a mans de Berenguer de Saltells. L'obra es representa avui a les vuit amb una representació carregada de 'cameos' d'actors que han participat en edicions anteriors.

La crisi dels refugiats, el procés independentista i la violència masclista són alguns dels temes que tintaran d'actualitat l'obra. La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha subratllat que cada funció serà diferent a l'anterior, gràcies a les actuacions d'exparticipants de la representació.

Dolors Vilarasau

Afrontem aquests 15 anys amb il·lusió renovada. Enguany totes les representacions seran una mica diferents perquè hi haurà 'cameos' d'actors que havien participat d'edicions anteriors.


L'actor Xavier Tor, que interpreta l'abat Biure, ha celebrat l'arrelament de 'Pedra i Sang' a la ciutat i ha convidat els santcugatencs i les santcugatenques a gaudir-ne.

Xavier Tor

Això ha de tenir una continuïtat perquè pugui passar de pares a fills. Aixo ja és un espectacle històric.


Al repartiment, hi ha actors i actrius com Carles Martínez, Ricard Mariné, Pere Pahissa, Josep Maria Jaumà, Pere Codó i Sònia Guimerà, entre altres.

Altres representacions
L'obra es podrà veure en cinc funcions més: aquest dissabte a les vuit del vespre i diumenge i dilluns a les set del vespre i a dos quarts de deu de la nit. El preu de l'entrada és de 15 euros i es pot adquirir a la Casa de Cultura o al mateix Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.