Animació, amor i adrenalina protagonitzen la cartellera santcugatenca de Nadal


  • Comparteix:

Snoopy i Charlie Brown és la proposta pels més petits

Snoopy i Charlie Brown és la proposta pels més petits

La cartellera nadalenca arriba amb pel·lícules per a tots els gustos. Els més petits podran gaudir de les aventures d'Snoopy i Charlie Brown, que debuten a la gran pantalla. Els amants de les històries romàntiques trobaran la proposta dirigida per Fernando González Molina, 'Palmeras en la Nieve'. El film protagonitzat per Joseph Gordon-Levitt, 'El desafío', és l'opció per als més aventurers.

Charlie Brown i Snoopy: La pel·lícula de Peanuts
Els Peanuts apareixen per primera vegada el 1950 en format de còmic escrit i dibuixat per Charles Schulz. 75 anys més tard, Snoopy, Charlie Brown i la seva colla debuten a la gran pantalla en una pel·lícula d'animació dirigida per Steve Martino. El film explica l'aventura d'Snoopy, que s'embarca en una gran missió per enfrontar-se al seu arxienemic, el Baró Roig. Mentrestant, Charlie Brown viurà també una aventura èpica i heroica: enamorar-se de la seva nova veïna.

La pel·lícula es podrà veure en català a Cinesa i doblada al castellà a Yelmo.



'Palmeras en la nieve'
Del guionista d''El Orfanato' i 'Lo imposible', Sergio G. Sánchez, i del director de 'Tres metros sobre el cielo' i 'Tengo ganas de ti', Fernando González Molina, aquest Nadal arriba al cinema 'Palmeras en la nieve', una adaptació cinematogràfica de la novel·la de Luz Gabás que porta el mateix nom. El film situa l'espectador al 1953 quan dos germans viatgen dels Pirineus d'Osca a la colònia espanyola de Fernando Poo, a l'illa de Guinea Equatorial, per treballar en una plantació de cacau. Un dels germans, interpretat per Mario Casas, s'enamora d'una nativa, un amor prohibit. Mig segle més tard, la seva filla (Adriana Ugarte) descobreix una carta perduda que l'empeny a viatjar a l'indret on el seu pare va passar la seva joventut per intentar resoldre un enigma familiar.

La pel·lícula es podrà veure a Yelmo i Cinesa



'El desafío'
La pel·lícula està basada en les memòries escrites per Philippe Petit, un funàmbul francès que el 1974 es va marcar el repte de caminar sobre un cable que separava l'espai entre les Torres Bessones de Nova York.

El film es podrà veure a les pantalles de Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.