Els cinemes de Sant Cugat comencen l'any amb quatre estrenes


  • Comparteix:

Un moment del film 'Steve Jobs' protagonitzat per Michael Fassbender

Un moment del film 'Steve Jobs' protagonitzat per Michael Fassbender

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres, primer dia de l'any, quatre pel·lícules. El film 'Padres por desigual' es podrà veure tant a Cinesa com a Yelmo. Aquesta sala projecta, a més, 'Steve Jobs', 'Incidencias' i 'Point Break: Sín límites'.

'Padres por desigual'
El film és una comèdia familiar dirigida per Sean Anders ('Somos los Miller', 'Desmadre de padre' i 'Los pingüinos del Sr. Poper'). La pel·lícula la protagonitzen Will Ferrell, Mark Wahlberg i Linda Cardellini.

'Padres por desigual' es podrà veure a Cinesa i a Yelmo doblada al castellà.



'Steve Jobs'
Aquest film sobre el mític empresari i programador informàtic Steve Jobs està dirigit per Danny Boyle ('Slumdog Millionare') i té guió a càrrec d'Aaron Sorkin ('The Newsroom'). L'actor Michael Fassbender ('12 años de esclavitud') es posa a la pell del geni d'Apple i el repartiment el completa l'actriu Kate Winslet ('Un dios salvaje').

La pel·lícula només es podrà veure a Yelmo doblada al castellà.



'Incidencias'
Tercera pel·lícula, després de 'Cobardes' i 'Tapas', dirigida pel tàndem José Corbacho i Juan Cruz. El repartiment coral està encapçalat per Lola Dueñas, Ernesto Alterio, Aida Folch, Miki Esparbé i Toni Acosta, entre d'altres.

El film espanyol només es podrà veure a Yelmo.



'Point Break: Sín límites'
Remake de la pel·lícula 'Le llaman Bodhi' de 1991 que va ser protagonitzada per Keanu Reeves ('La casa del lago'), Patrick Swayze ('Cartas de un asesino') i Gary Busey ('Piraña'). Explica la història d'en Johnny, un jove que decideix deixar enrere el seu passat rebel per unir-se a l'FBI.

El film es podrà veure a Yelmo doblada al castellà




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.