El 'Disney Live! Mickey Music Festival' fa ballar grans i petits al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Mickey Mouse fa realitat el somni de crear un grup de rock en el nou espectacle que Disney ha portat al Teatre-Auditori durant aquest cap de setmana. 'Disney Live! Mickey's Music Festival' reuneix a l'escenari alguns dels personatges més famosos de les pel·lícules infantils per fer cantar i ballar a pares i fills barrejant les cançons clàssiques amb ritmes famosos i actuals.

L'espectacle vol aconseguir la màxima versemblança en els personatges i per això ha treballat amb disfresses de cos sencer i les veus són dels dobladors originals. Però Disney vol anar més enllà i crear un vincle de proximitat amb l'espectador que no és possible a través de la pantalla, explica l'actor que representa Buzz Lightyear, del film 'Toy Story', Guillermo Flores.

Guillermo Flores

Crec que el contacte directe amb els personatges no es percep a través d'una pel·lícula. Veure com balla i es mou és diferent.


Per mantenir l'atenció dels més petits, el públic es converteix en un actor més del musical. L'intèrpret de Woody, de 'Toy Story', Oriol Marín, assenyala que la màgia de Disney es transmet gràcies a la interacció dels personatges amb els espectadors a través de coreografies i cançons.

Oriol Marin

És com un concert on es busca la participació del públic amb la música i el ball. En tot moment hi ha interacció perquè es juga amb l'espectador.


Per ambientar el teatre amb les pel·lícules, Disney ha posat a la venda a l'entrada crispetes i una corona amb les orelles de Mickey, entre altres objectes, perquè els nens puguin convertir-se en el seu personatge preferit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.