Espais d'Art obre la porta a la participació de Firart en properes edicions de la Nit de l'Art


  • Comparteix:

Jordi Batlle defuig la polèmica amb l'associació d'artistes

Jordi Batlle defuig la polèmica amb l'associació d'artistes

El president d'Espais d'Art, Jordi Batlle, veu amb bons ulls la participació de Firart i d'altres sectors dinàmics de la ciutat en futures edicions de la Nit de l'Art, tot i que assegura que aquest any no ha estat possible per manca de planificació. Batlle no ha volgut polemitzar amb l'associació d'artistes, que ha decidit organitzar un acte alternatiu el mateix 29 de maig per protestar per la seva exclusió d'aquesta iniciativa.

Jordi Batlle ha assegurat que Firart no participarà en l'edició d'enguany de la Nit de l'Art perquè la seva presidenta, Imma Pueyo, va fer la proposta massa tard, un cop la programació ja estava tancada. Malgrat tot, el president d'Espais d'Art, l'associació organitzadora de la Nit de l'Art, ha subratllat que la seva voluntat és que en properes edicions s'incorporin altres sectors, com Firart o alguns sectors del comerç local.

Jordi Batlle ha explicat que, de moment, la Nit de l'Art té un format diferent al de Firart, i està concebuda com una activitat de promoció de les galeries.

Jordi Batlle

Per nosaltres, és una nit de l'art de les galeries, i això és el que li falta a Firart.


Batlle no ha volgut entrar en polèmica amb l'associació Firart, i els ha desitjat 'èxit' en la seva decisió d'organitzar un acte alternatiu el mateix dia de la Nit de l'Art. El president d'Espais d'Art, però, ha manifestat que espera que aquest desig sigui recíproc.

Jordi Batlle

Si es mira amb ganes de polèmica, es troba. Hem de buscar un punt d'acord. Esperem que els vagi bé, i que ells responguin amb la mateixa actitud.


El president de l'associació de galeristes ha reconegut que Firart ha proposat en diverses ocasions participar a la Nit de l'Art, però que fins ara no ha estat possible arribar a un acord sobre les condicions d'aquesta participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.