Els Bastoners actuen avui al Camp Nou en el partit de la selecció nacional contra el Brasil


  • Comparteix:

La colla trepitjarà la gespa del Camp Nou, juntament amb nou grups més

La colla trepitjarà la gespa del Camp Nou, juntament amb nou grups més

Els Bastoners de Sant Cugat i nou colles més actuen avui al camp del Barça per obrir el partit que enfrontarà la selecció catalana i el combinat del Brasil. La colla local és el grup més nombrós que trepitjarà la gespa del Camp Nou en una actuació que comptarà amb la veu del tenor Josep Carreras.

El grup de bastoners de l'Esbart actuarà aquest vespre al camp del Futbol Club Barcelona per fer l'espectacle d'obertura del partit Catalunya-Brasil. Amb la companyia de nou conjunts més de bastoners, els de Sant Cugat realitzaran una coreografia creada per Imma Bové d'un minut i mig de durada.

El conjunt ocuparà la totalitat del quadrant superior esquerra del camp, donat l'elevat nombre de balladors que té el grup santcugatenc. Imma Bové ha explicat que els santcugatencs que vegin l'espectacle retransmès per TV3 s'adonaran que la coreografia no és inèdita:

Imma Bové

La coreografia la vaig fer jo, i ja l'hem representat. Va ser a la Trobada de Bastoners de l'any passat


Bové ha comentat que els assajos han funcionat a la perfecció, malgrat que no han tingut gaire temps per preparar-se. La portaveu dels bastoners ha animat als santcugatencs a seguir l'actuació del conjunt al camp del Barça:

Imma Bové

És una cosa que ens fa molta il.lusió, sobretot pel fet que jugui la selecció catalana


El tenor Josep Carreras interpretarà el 'Cant del Segadors' en un espectacle que també comptarà amb la participació de colles sardanistes i trabucaires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.