'Joy' i 'Legend', les estrenes dels cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Jennifer Lawrence protagonitza 'Joy' / Foto: Un moment del tràiler

Jennifer Lawrence protagonitza 'Joy' / Foto: Un moment del tràiler

La cartellera santcugatenca arriba aquest divendres amb dues noves estrenes. David O. Russell, director de pel·lícules com 'La gran estafa americana' i 'El lado bueno de las cosas', torna a la gran pantalla de la mà de Jennifer Lawrence, Bradley Cooper i Robert De Niro per presentar 'Joy'. El cinema d'acció també té espai a la cartellera amb 'Legend', el film protagonitzat per Tom Hardy.

Joy
Jennifer Lawrence es posa al paper de Joy en aquesta tragicomèdia biogràfica. El film explica la història d'una família a través de quatre generacions amb el punt d'atenció en Joy, una humil treballadora de Long Island que es va convertir en una popular inventora de productes de la llar i en un dels rostres més coneguts de la telebotiga americana.



La pel·lícula es pot veure en versió original a Cinesa i doblada a Cinesa i Yelmo.

Legend
Basada en el llibre 'The Profession of Violence' de John Pearson, la pel·lícula explica la història real dels bessons Kray. Dirigida per Briah Helgeland ('42', 'Destino de caballero' i 'Payback', entre d'altres) i protagonitzada per Tom Hardy, el film explica la història de l'ascens i la caiguda dels gàngster mes famosos de Londres dels anys 60.

El film es projecta a Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.