Les sales d'exposició permanent del Museu del Monestir tanquen per feines de manteniment


  • Comparteix:

Museu del Monestir

Museu del Monestir

Les sales d'exposició permanent del Museu del Monestir estaran tancades entre aquest dimarts i fins al 15 de febrer a causa d'obres de manteniment. Es tracta de la intervenció més important feta en aquest recinte des que les sales van ser inaugurades al 2003.

Durant aquest temps s'aprofitarà per reparar punts afectats per la humitat a les parets, es repintaran algunes parts, es milloraran els textos explicatius amb uns nous suports d'alumini i se substituirà l'enllumenat actual per tecnologia LED. També s'aprofitarà per fer una neteja general de les vitrines i altres elements museogràfics.

Les sales d’exposició permanent estan dedicades a la història de l’evolució arquitectònica del Reial Monestir de Sant Cugat. Els treballs són a càrrec de la brigada municipal, sota la supervisió del personal de conservació del Museu.

La resta d'espais del Museudel Monestir continuaran oberts al públic sense patir cap afectació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.