Belén Fabra es converteix aquesta nit en 'Madame Bovary' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Fabra va ser la protagonista de 'Diari d'una ninfòmana' / Foto: Teatre-Auditori

Fabra va ser la protagonista de 'Diari d'una ninfòmana' / Foto: Teatre-Auditori

Belén Fabra porta aquesta nit, al Teatre-Auditori, la seva proposta del clàssic de Flaubert 'Madame Bovary', a partir de les nou del vespre. La intèrpret i el director, Ángel Alonso, oferiran un debat amb el públic després del muntatge, a les onze de la nit. L'obra arriba amb format Sala Escenari amb escenografia del Teatre-Auditori. L'entrada costa 16 euros.

El mateix Alonso signa la versió teatral de l'obra, basada en la novel·la 'Madame Bovary', de Gustave Flaubert. Datada l'any 1857, la història parla d'Emma Bovary i dels seus pensaments i vivències com a dona infeliçment casada que busca una altra vida.

Belén Fabra ja va visitar el Teatre-Auditori el 2007 amb 'Plataforma' i va desfilar pel Cafè Belgrado, dos anys abans, amb '1516, Còmics de Barra', d'El Terrat. Fabra es va fer coneguda el 2008 per protagonitzar 'Diari d'una ninfòmana', basada en la novel·la homònima de Valérie Tasso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.