Arriba a Sant Cugat la gira 'Els músics no mengen' amb The Crab Apples i Cesk Freixas


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Pearson arriba aquest dissabte a l'escenari del Casal TorreBlanca amb la proposta solidària 'El músics no mengen'. Amb la col·laboració de Cesk Freixas i The Crab Apples la proposta vol exposar la situació precària dels músics al país. El projecte té una vessant solidària, ja que l'entrada no es comprarà amb diners sinó amb aliments que aniran destinats a persones necessitades. L'espectacle comença a les deu de la nit i forma part del cicle de música La Pua en directe del programa Viu la Cultura de Prop! de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

El baixista de Pearson, el santcugatenc Iván Nalvaiz, explica que la iniciativa és una forma de reflexió sobre els problemes que afronta el sector musical.

Iván Nalvaiz

La gent té ganes de fer soroll i tocar en condicions. Volem reflexionar sobre el valor que li volem donar a la cultura. Els músics també mengem i amb aquesta mesura volem fer pensar en quant s'ha de pagar per un concert.


La gira 'Els músics no mengen' es fa per diferents localitats d'arreu del país amb l'objectiu de recollir productes alimentaris en benefici del Banc dels Aliments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.