'Molière la balla' aquest diumenge al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Ludovica Mosca i Jordi Coromina són els protagonistes d'aquest espectacle

Ludovica Mosca i Jordi Coromina són els protagonistes d'aquest espectacle

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge l'espectacle de dansa humorística 'Molière la Balla'. La proposta, estrenada l'edició passada del Temporada Alta, recupera balls del Barroc pràcticament perduts avui en dia, i els combina amb alguns dels fragments més emblemàtics de les obres del reconegut dramaturg francès. L'espectacle comença a les set a la tarda i és una de les vuit propostes que es representen en el format 'Sala Escenari'.

Una de les màximes de Molière era 'Castigat ridendo mores', és a dir, fer riure per corregir els costums. Per això, el rei de la comèdia va fusionar humor i ballet amb músiques de Lully i Charpientier i coreografies de Pierre Beauchamp. La particular fusió va tenir grans èxits com 'L'amor metge', 'El burgès gentilhome' i 'El malalt imaginari'.

'Molière la balla' recupera aquest esperit en una funció de poc més d'una hora de durada. Un viatge a l'univers dramàtic i musical de Molière i Lully dirigit per Ferran Utzet, que té les actuacions de Ludovica Mosca i Jordi Coromina.

Les entrades tenen un preu de 16 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.